Delia Matache – cum își păstrează silueta de invidiat?

Delia Matache este un nume ce nu mai are nevoie de explicații. Mega renumita artistă are o siluetă de invidiat deși la TV pare că manâncă non-stop.

Indiferent de ceea ce se vede la TV atunci când vedeta apare cu preponderență la postul Antena 1, aceasta arată impecabil. Formele ei voluptoase nu au oprit-o din a fi una dintre cele mai cunoscute cântărețe de pe meleagurile românești.

Deși nu este o femeie super skinny așa cum se poartă în secolul 21, Delia Matache nu duce lipsă de frumusețe chiar deloc. Aceasta este o apariție extrem de sexy după care toți bărbații întorc capul.

Farmecul vedetei este dat chiar de felul ei de a fi atât de nonșalant. Aceasta nu se sfiește să mănânce orice chiar și atunci cân este pe platourile de filmare. Pare că nu ține cont de nicio regulă și acest lucru a pus pe jar toate femeile care se chinuie cu îndârzire să rămână fit.

Ce nu știm, însă, este dacă vedeta Delia Matache are alte secrete pe care le ține bine ascunse de ochii publicului. Nu are nicio formulă magică prin care se păstrează într-o formă de invidiat deși nu-și refuză nimic din punct de vedere culinar? Atunci mama natură a fost foarte generoasă cu artista și a înzestrat-o cu un metabolism de invidiat.

Vezi ce a declarat Delia Matache despre diete!

 

„Încerc și mă gândesc la un regim de viață sănătos, nu reușesc să îl țin. Mă pasionează și citesc mult, dar nu reușesc. Mi-ar plăcea să fiu mai slabă, dar pentru că n-am mai fost în ultima perioadă, acum îmi doresc. Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire. M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc. Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând. Talent aș avea în bucătărie, e vorba de experiență.”, a spus Delia, la una dintre emisiunile trustului la care lucrează.

Articole similare

Lasa un comentariu

three × 2 =