Dinamica afacerilor este monitorizata de Fabrica-de-firme.ro

Bine spunea Caragiale prin intermediul personajelor sale ca:” istoria ne învaţă anume că un popor care nu merge înainte stă pe loc.”

Acest  citat ilustreaza cu mult umor modul in care se dezvolta o afacere. Mai intai, Fabrica-de-firme.ro ajuta clientii la infiintare firma.

Daca antreprenorul nu s-ar stradui ca afacerea sa sa prospere, capitalul nu ar dospi ca un aluat bine framantat, acesta ar fi un semn foarte rau. Pe masura ce un intreprinzator capata experienta, face investitii utile, cum ar fi:

-cumpararea unor aparate si echipamente menite sa simplifice munca salariatilor si sa o urgenteze. De pilda, in cazul in care discutam despre o covrigarie cu multi cumparatori, de la un cuptor performant care asigura coacerea simultana a 100 de covrigi, se trece rapid la cel cu 500 sau 1 000 de bucati.

schimbare sediu social. Daca la inceput omul nu este pretentios si doreste numai sa isi deschida activitatea, nu conteaza unde, mai tarziu, cand clientii devin mai multi, antreprenorul realizeaza ca trebuie sa iasa din umbra, in prim-plan.

Intr-o afacere, asezarea sediului social si aspectul acestuia fac diferenta intre succes si insucces.

In acelasi oras, schimbarea sediului social se realizeaza in 5-7 zile, dar pentru mutarea in alt judet termenul este de 20 de zile. Specialistii de la Fabrica-de-firme.ro stiu  exact cat dureaza obtinerea unei anumite autorizatii, dar si care sunt avantajele sau dezavantajele infiintarii unui PFA, ale unui SRL-d sau SA.

Intr-o firma au loc o multime de modificari pe care numai specialistii de la Fabrica-de-firme.ro le pot legaliza, interactionand cu institutiile statului care au autoritatea de a face acest lucru.

Omul trebuie sa stie ca nu poate sa mute sediul social al firmei sale dupa cum doreste, fara sa se specifice acest lucru in actele firmei, sa mareasca fara sa stie nimeni capitalul social, intr-un cuvant, sa nu respecte legile.

In aceasta multime de sarcini, el are aliati de nadejde, daca a ales sa colaboreze cu salariatii Fabricii-de-firme.ro.

In plus, tot ei te consiliaza managerial si iti ofera consultanta la departamentul resurse umane sau contabilitate. Mai mult de-atat, tot ei iti sunt alaturi sa inregistrezi o marca la OSIM sau sa obtii un brevet de inventii.

Deci, pentru o viata sanatoasa, apelati la specialisti – astfel, economisti timp si reduceti stresul. Cu totii stim ca stresul este unul dintre cei ce atenteaza la sanatatea noastra fizica si mentala.

Articole similare

Lasa un comentariu

8 + 9 =