Leasing – o optiune pentru toti

Atunci cand intri in lumea camioanelor, nu este niciodata usor sa faci schimbari sau investitii. Daca credeati ca piesele de masina sunt scumpe, atunci nu le-ati incercat pe cele de camion. Sa numai vorbesc despre achizitionarea unui cap tractor nou. De aceea, tot mai multi investitori cauta parcuri auto care sa ofere camioane in leasing. Camaione.scania.ro ofera astfel de conditii la achizitionarea unui camion, iar leasingul lor operational este cel mai avantajos!

Ce este leasing operational?

Acest serviciu ne duce cu gandul la avantaje financiare, poate ne face sa ne gandim la toate grijile de care scapam sau la plusul de mobilitate pe care il dobandim. Cert este ca ne gandim la gradul  de aplicabilitate al acestui serviciu pe business-ul nostru.

Leasing-ul operational poate fi definit ca un asistent personal dedicat operatiunilor de gestionare ale flotei dvs. auto. Acest asistent este responsabil cu actele si birocratia aferenta flotei, cu mentenanta regulata a autoturismelor sau cu inlocuirea lor, dar poate face mult mai multe. Pe scurt, aceasta persoana va ajuta sa aveti un business mai mobil, mai rapid si mai profitabil.

Printre beneficii, putem mentiona ca toate costurile sunt incluse in rata si sunt reduse semnificativ. De asemenea, prin leasingul operational beneficiezi de anumite avantaje financiare si fiscale, riscuri reduse si timp salvat. Serviciile incluse in contractele de Leasing Operational variaza in functie de nevoile si cerintele speciale ale fiecarui client in parte, asigurand astfel satisfacerea nevoilor marilor companii, dar si ale IMM-urilor, un segment foarte important pentru leasingul operational.

Prin alegerea acestui serviciu de la o companie de incredere va asigurati un sprijin de incredere pe termen lung. Pe langa multele avantaje oferite de camiaone.scania.ro prin programul lor de leasing operational, clientii au de ales intre o multime de brand-uri de camioane precum camioane volvo, camioane Scania, camioane Mann sau Renault.

 

Articole similare

Lasa un comentariu

5 × 2 =