Loțiunie de plajă naturistă preparată chiar la tine acasă

Când ai alergie la cremele din comerț ideal este să-ți prepari acasă o loțiune de plajă naturistă care este doar din ingrediente naturale!

Vrei să mergi la mare, să obții un bronz frumos, dar ai alergie la toate cremele pentru plajă…Trist,dar avem vești bune.

Iată rețeta pentru loțiune de plajă naturistă!

  1. 25 ml de ulei de cocos
  2. 50 ml de ulei de migdale
  3. 25 g de ceară naturală de albine
  4. 1 linguriță de ulei de semințe de morcov
  5. linguriță de unt de shea

Cum preparăm?

Amestecăm toate ingredientele într-un bol de sticlă sau de ceramică la bain marin. După ce se omogenizează, dă bolul deoparte de recipientul cu care faci bain-marin-ul.

După ce este gata răstoarn-o într-un borcănel de sticlă apoi pune-l în frigider. Îl poți păstra acolo aproxmativ 6 luni.

Uleiul de cocos în loțiune de plajă naturistă

Uleiul de cocos ajută la hidratarea pielii. Se absoarbe rapid în corp în aproximativ 2 minute. Accelerează bronzul și previne arsurile solare.

Uleiul de migdale

Uleiul de migdale de calitate se obţine prin presarea la rece a migdalelor dulci, păstrandu-se astfel nealterate toate caracteristicile naturale ale acestora. Conţine acizi graşivitamine (mai ales B şi E)proteine şi săruri minerale (calciu, magneziu, fier, zinc etc). Este potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar şi pentru zonele mai sensibile, fiind un alint pentru fiecare parte a corpului.

Ceara de albine

Spre deosebire de multe creme hidratante şi loţiuni de piele, care conţin substanţe chimice periculoase pentru organism, ceara de albine conţine vitamina A şi oferă hidratare pe termen lung.

Uleiul de semințe de morcov

Uleiul de morcov este extras din seminte uscate, pe baza unei distilări cu aburi, această metodă fiind folosită în principal datorită capacității de a păstra nutrienții și componentele benefice ale semințelor intacte. Semințele de morcov produc cel mai bine uleiul esențial, dar se pot folosi și alte părți ale plantei. În unele cazuri semințele sunt strivite înainte de a fi supuse distilării.

Utilizarea uleiului de morcov poate să crească rata de vindecare a afecțiunilor pielii, iar folosit ca loțiune de plajă naturistă conferă pielii efect de catifea.

Untul de shea folosit ca loțiune de plajă naturistă

Untul de shea este un ingredient extrem de hrănitor pentru piele. Acesta este provenit din semințele fructului făcut de arborele de shea. Acest arbore este considerat sacru în cultura africană.

 

Articole similare

Lasa un comentariu

two × five =