Motive pentru a cumpara copiilor jucarii din lemn

Craciunul este atat de aproape si mai sunt parinti care inca nu au apucat sa le cumpere celor mici jucariile pe care le vor pune sub brad. Daca faceti aprte din aceasta categorie, va recomandam magazinul online kidino.ro de unde puteti achizitiona jucarii din lemn pentru copii. Acest magazin ofera, desigur, o gama mult mai variata de jocuri sau jucarii (din lemn sau plastic), precum si obiecte necesare celor mici precum balansoar copii, fotolii, ghiozdane si asa mai departe. De ce insa, pentru acest Craciun iti sugeram sa alegi jucarii din lemn sau chiar obiecte  pentru bebelusi, precum un antemergator lemn? Iata motivele:

1: Jucariile din lemn sunt stabile

Lemnul este un material rezistent. Este nevoie de mai mult decat greutatea copiilor mici pentru a distruge jucariile din lemn. Comparativ cu jucariile din plastic sau jucariile confectionate din alte materiale, lemnul este foarte stabil si rareori se rupe. Acest lucru se datoreaza in parte faptului ca multe jucarii din lemn sunt fabricate manual. Acest lucru ajuta jucariile sa indeplineasca cele mai inalte standarde de calitate si, cu un pic de grija, jucaria poate deveni mostenire de familie. In plus, jucariile din lemn nu sunt doar mai stabile, dar si mai sigure. Exista mai putine bucati mici care se pot rupe, ceea ce reduce pericolul de ranire a copiilor si riscul ca bucati mici sa fie inghitite.

2: Jucariile din lemn ajuta fantezia

Jucariile din lemn sunt simple. Nu au sunete si nici nu au efecte luminoase intermitente. In loc sa supraincarce simturile copilului cu zgomote si lumini, copilul trebuie sa-si foloseasca propriul sentiment de fantezie pentru a se juca. Ce inseamna asta? Inseamna ca copilul tau are nevoie de intelect si imaginatie in timp ce se joaca si nu va fi bombardat pasiv cu informatii. Acest tip de implicare in timpul jocului este important pentru dezvoltarea creativa, sociala, emotionala si verbala a unui copil. Abilitatile de gandire si argumentare sunt, de asemenea, consolidate in timpul jocului plin de fantezie.

3: Jucariile din lemn sunt eco

Deci vreti o gospodarie mai ecologica? Puteti incepe cu jucariile copilului dvs. si, in acelasi timp, invatati-l pe copilul dvs. sa fie responsabil cu mediul intr-un mod ludic. Majoritatea jucariilor din lemn sunt fabricate folosind metode forestiere sustenabile si arbori cu crestere rapida. Jucariile de la kidino.ro promoveaza si garanteaza cultivarea padurilor responsabila, economica si ecologica.

Jucariile din lemn au multe avantaje. Cel mai important, jucariile din lemn pot invata copiii multe lucruri pe care alte jucarii pur si simplu nu le pot. Jucariile din lemn sunt clasice si se confrunta in prezent cu o renastere – pentru ca pot mentine copilul ocupat cu jocuri educative, pline de fantezie si distractie timp de ore in sir.

Articole similare

Lasa un comentariu

twelve − 6 =