Rețete sănătoase anticancer , un real succes pe NutritionMixLife

Boala secolului în care trăim este cancerul . Acesta le-a dat bătăi de cap multor oameni care au căutat leacul peste tot inclusiv în rețete sănătoase .

Indiferent că vrei să vindeci, să previi sau să-ți îmbunătățești starea de sănătate, rețetele sănătoase anticancer pe care le-au scris cei de la NutritionMixLife au un real succes în mediul online și nu numai .

Publicații tipărite au preluat aceste rețete de pe NutritionMixLife și au schimbat în bine cel puțin starea de spirit a oamenilor bolnavi, arătându-le că ar mai exista o speranță .

Pe lângă că sunt rețete sănătoase acestea pot avea și proprietăți curative . Alimentele care contribuie la aceste rețete nu ar trebui să lipsească din bucătăria și farfuria nimănui . Mai bine să prevenim decât să combatem .

Rețete sănătoase cu alimente anticancer. Iată lista must buy !

 

  • Chiar dacă nu pare deloc real ,vinul este unul dintre alimentele anticancer . Știm că alcoolul în sine crește riscul apariției cancerului . În cazul nostru ne folosim de proprietățile pe care strugurii rosii le au . Resveratrolul din strugurii roșii au proprietăți anticancerigene. Prin urmare vinul roșu folosit cu moderație ca și ingredient în gătirea rețetelor sănătoase , are proprietăți anticancerigene .
  • Usturoiul are ca principali compuși anticancerigeni dialil-sulfitul, dialil-disufitul și seleniul. Acesta poate da o aroma îmbietoare multor rețete sănătoase luate de pe NutritionMixLife.
  • Ceapa este și ea un aliment anticancer . Bineînțeles că o regăsim ăn majoritatea rețetelor sănătoase, dar de data aceasta este nevoie să fie consumată în stare crudă .
  • Pătrunjelul – Fiind o bogată sursă de vitamina C, pătrunjelul se poate lăuda cu un bogat aport antioxidant .
  • Îți vine să crezi sau nu se pare că ciocolata ar contine catehine.  Catehinele sunt substanțe antioxidante care combat apariția cancerelor de mai multe feluri .
  • O altă sursă imporntantă de antioxidanți este ceaiul verde . 
  • Varza este o sursă de clorofila cu efect detoxifiant .
  • Uleiul de măsline este o bogată sursă de omega având proprietăți curative . Știm deja că baza pentru rețete sănătoase este uleiul de măsline .
  • Spanacul, rucola ,morcovul, soia, somonul sunt doar câteva din alimentele pe care lista minune trebuie să le conțină . 

Pentru a-ți păstra sănătatea în parametri normali combină rețete sănătoase cu o viață activă . Știm că și activitatea fizcă joacă un rol esențial în păstrarea echilibrului . Organismul nostru are nevoie de vigoarea rețetelor sănătoase, dar și de energia pe care sportul i-o oferă .

Nicio zi fără mișcare este deviza oamenilor sănătoși .

Cancerul este o boală extrem de gravă care trebuie tratată cu seriozitate . Rețetele sănătoase sau pur și simplu alimentele sănătoase trebuie să facă parte din dieta zilnică alături de tratamentul prescris de medic. Ține sub control totul și echilibrează-ți viața pentru a evita astfel de probleme. Fă din vizitele la medic un obicei și fă-ți analizele la sînge periodic . Controalele de rutină pot preveni apariția bolilor grave .

Retete-le sănătoase de pe NutritionMixLife sunt baza unui echilibru pentru sănătate!

 

Tot ce trebuie să știi în materie de alimente sănătoase găsești pe NutritionMixLife . O dietă echilibrată este ideală pentru cei cu un ritm de viață alert .

Sursa de energie necesară organismului tău într-o zi aglomerată este dată de alimente sănătoase și sport .

Pastreaza-te cât mai sănătos pentru a nu fi nevoit să combați nicio boala ! Prevenția este sănătoasă!

 

 

 

Articole similare

Lasa un comentariu

18 − two =